Leverandører

Skaber dine leverandører værdi for dig og dine kunder?

Sourcing af de rigtige leverandører er en vigtig disciplin for ejerlederen

Sourcing

Er dine leverandører de billigste, de nemmeste at arbejde sammen med eller har de bedste produkter? Har du kun fokus på dine primære leverandører og mangler en kritisk gennemgang af de sekundære? Sourcing af leverandører starter med at kende sit produkt og kunder, hvorefter leverandøraftaler skal matche dine behov – og Teil Advisory assisterer dig i hele processen.

Forhandlinger

Hvis du skal have det bedste ud af dine forhandlinger med leverandørerne på både kort og lang sigt kræver det forberedelse og træning i forhandlingstaktik. Teil Advisory kan assistere dig i både forberedelsesfasen og i selve konkrete forhandlinger.

Behovsberegning

De fleste handler ind efter behov eller i større mængder for at opnå gode priser. Næsten altid ud fra en statisk vurdering. Resultatet er ofte at købe ind for sent og for dyrt, eller i for store mængder der binder kapital. Tag Teil Advisory med i dine behovsberegninger og gør dem dynamiske. Så bliver dine forecasts bedre, du får bestilt varer til rette tid og du binder ikke unødig kapital i dit varelager.

Lagerstyring

Dit lagersetup skal være optimalt så du har styr på beholdninger og effektive arbejdsprocesser. Er det på tide at få en gennemgang af dine lagerstyring? Brug Teil Advisory i den proces og få optimeret dit lager.

Stå ikke alene med at vælge dine leverandører.