Dine fordele ved abonnement?

Modtag sparring når du har behovet - ring hvis du en udfordring

Efter behov

Ring når en udfordring opstår

Uanset om du er i opstartsfasen eller har drevet en virksomhed i mange år så er det relevant at have flere årlige møder, hvor du modtager ekstern sparring på strategien.

Hos Teil Advisory er vi med strategisk og giver dig relevant sparring, rådgivning og udfordring på flere årlige møder. Møderne kan planlægges for et helt år eller fastsættes efter behov. Det er dit behov der er i fokus.

Som iværksætter kommer der dog altid nye udfordringer og hvor du ikke kan vente til næste møde. Det kan være store strategiske beslutninger, eller meget praktiske spørgsmål, hvor du trænger til sparring.

Hos Teil Advisory er det INKLUSIV i abonnementet at du altid kan ringe og modtage hurtig rådgivning på aktuelle udfordringer.

Du er ikke bundet af abonnementet. Brug kun Teil Advisory så længe det giver mening

Ingen binding

Du kan altid opsige abonnement

Med et abonnement hos Teil Advisory kan du altid opsige dit abonnement. Du er kun forpligtet så langt frem du har betalt – typisk 1 måned ad gangen.

Har du ikke længere behov, vil du holde en pause med sparringen, eller vil du opgradere til professionel bestyrelse så opsiger du bare dit abonnement.

Teil Advisory er kun med så længe det giver mening og værdi for din virksomhed og dig.

Du sparer i længden ved at anvende abonnementsløsningen

Billigere løsning

Du ender med at spare penge

Typisk skal et bestyrelsesmedlem i en SMV have et honorar på 50-75 tkr. Et medlem af et advisory board er billigere, men stadig omkring de 25 tkr. Her mødes I 4-6 gange årligt og drøfter de store spørgsmål. Men al rådgivning derudover koster typisk 700-2500 kr pr time i konsulenttimer.

Hos Teil Advisory kan du som SMV få et abonnement på 3.500 kr/mnd = 42.000. Det inkluderer langt flere møder (fysiske og videomøder) OG så er det INKLUSIV on demand rådgivning på dagligdagens mest typiske udfordringer.

Du modtager også en omfattende dataanalyse hvert år (2 stk. ved Corporate abonnement). TeilAdvisory gennemgår de data du sender og finder typisk store besparelser på dine faste omkostninger, muligheder for effektiviseringer eller værdifuld indsigt i hvor du tjener dine penge.


Få sparring til din vækst