Hvor vil du stå stærkere?

Stå ikke alene med alle udfordringerne

Vil du styrke dine kompetencer?
Få rådgivning og bliv sparret på alt fra strategien til hverdagens udfordringer

Teil Advisory – Rådgivning om Virksomhedsledelse
Sparring på virksomhedens mission, vision, kultur og værdier

Kernen

Din virksomheds DNA bestemmer retningen og alle store strategiske beslutninger. Sørg for at du er bevidst om din mission, dine vision/mål, din forretningsplan og virksomhedens kultur og værdier.

Sparring på virksomhedens salgsstrategi, markedsvækst, online marketing og prissætning

Kunder

Rådgivning på hele din go-to-market strategi eller sparring på dele af den, herunder business cases, USP‘er, markedsanalyse, prisstrategi, kundeanalyse, salgsstrategi, international vækst, marketingplan og kundeservice.

Sparring på virksomhedens udvikling af medarbejdere, ansættelser, teamudvikling og organisationsstruktur.

Medarbejdere

Sparring og rådgivning med at sætte det rigtige hold af medarbejdere (ansættelser, MUS, ledelse mm.), afskedigelser, teamstyring og organisationsstruktur.

Sparring på virksomhedens strategiske sourcing af leverandør, forhandlinger og lagerstyring

Leverandører

Leverandørstyring er ikke blot at presse priserne ned længst muligt. Det starter med strategisk sourcing, forecast på dine behov, forhandling af rammeaftaler, godt købmandsskab og lagerstyring. Få et gennemsyn og sparring på hele dit leverandørsetup, samt input til aktuelle forhandlinger.

Sparring på virksomhedens økonomiske rapportering og styring ved hjælp af budget, KPI'er og kalkulationer

Økonomi

Økonomifunktionen giver dig indsigt i hvor din indtjening ligger og hvilke beslutninger du skal tage. Få hjælp til at styre efter de rigtige nøgletal/KPI’er, opstille budgetter, efterkalkulation af dine projekter, cashflow, samt sparring på månedsrapport og regnskab til forskellige interessenter.

Sparring på virksomhedens optimering af processer ved brug af LEAN mindset, projektstyring og IT-værktøjer

Processer

Din organisation skal skabe tidssvarende værdi for kunderne og virksomheden. Det kræver velsmurte processer. Få en gennemgang af dine processer baseret på LEAN mindset og optimér dine processer, projektstyring og IT-værktøjer

Sparring på virksomhedens daglige drift og optimering af møder, ressourcer, logistik og IT-sikkerhed

Drift

Omfanget af små opgaver i den daglige drift er enormt. Få en gennemgang af driften og rådgivning til hvorledes du trimmer driften af for eksempel din logistik, ressourceplanlægning, mødeplanlægning eller IT-netværk og sikkerhed.

Sparring på virksomhedens brug af samarbejdspartnere herunder bank, revisor, advokat og investorer

Samarbejdspartnere

De rigtige samarbejdspartnere er vigtige og en god forbindelse sikrer optimale forhold for din virksomhed. Få sparring på valg af bank, revisor, advokat, investorer og andre samarbejdspartnere.

Sparring på virksomhedens eksterne kommunikation og myndighedskontakt herunder PR og lobbyisme

Myndigheder

Forstå og få optimal indflydelse på de rammer din virksomhed arbejder under. Bliv vejledt i din kommunikation med myndighederne og hvorledes du laver lobbyisme.