Medarbejdere

Det kræver mange ressourcer at finde, styre og udvikle det bedste team af medarbejdere.

Rådgivning til rekruttering og sparring så du sikrer motiverede medarbejdere

Motivation, ledelse, udvikling og coaching

Medarbejderne er din vigtigste ressource. De er altid motiverede når de ansættes, men du må aldrig tage deres motivation og engagement for givet. Vent ikke på den årlige MUSamtale. Teil Advisory kan bidrage med rådgivning til hvordan du sikrer dig konstante top-performing og motiverede medarbejdere.

Rekruttering af de rigtige medarbejdere

Det er alt for dyrt at ansætte de forkerte medarbejdere, men det er samtidig en utrolig tidskrævende opgave. Hvordan sikrer du, at den rigtige kandidat søger og at du vælger rigtigt? Få en hjælpende hånd i hele processen og et par ekstra øjne med i ansættelsessamtalerne. Teil Advisory rådgiver dig omkring hele processen og deltager gerne i afsluttende ansættelsessamtaler.

Organisationsstruktur og processer

Det store organisationsdiagram er kedeligt og du vil helt sikkert helst bare have en flad organisationsstruktur. Når organisationen vokser vil det være en hæmsko for vækst og du bliver en flaskehal. At organisere arbejdet betyder at balancere mellem 2 behov – arbejdet skal løses hurtigst muligt (for kunden) OG af den rigtige medarbejder (med kompetencerne). Teil Advisory justerer gerne din organisationsstruktur og især processerne så den er fuld fleksibel.

Opsigelser og de svære samtaler

Det er aldrig godt når en medarbejder ikke performer eller ikke passer ind på holdet. Det har negativ indflydelse på alle omkring medarbejderen. Teil Advisory hjælper dig gerne til at tage de rigtige beslutninger og gennemføre dem. I første omgang er det at arbejde konstruktivt for at få medarbejderen tilbage på sporet. Modtag sparring på hvordan du gennemfører de svære samtaler. Virker det ikke skal du også tage en beslutning og det skal du ikke være alene om – Teil Advisory bistår dig gerne i den proces.

Som leder er Jesper i stand til at få det bedste ud af sine medarbejdere/underordnede, og han formår at skubbe dem i den rigtige retning på hver medarbejders præmis og udgangspunkt.

Lasse Rasmussen, A-Speakers

Stå ikke alene med at udvikle dit team.