Processer

Bruger du tiden på at skabe værdi?

Optimerede processer giver overskud

LEAN

LEAN handler i al sin enkelthed om at fjerne overflødige procedurer = spildtid. Det er ikke nok at gennemgå sine procedurer én gang, men LEAN tankegangen skal være implementeret for at sikre kontinuerlig optimering af processerne. Teil Advisory assisterer dig i hele processen.

Scrum

Uanset om du arbejder med store projekter eller en stor mængde af ensartede opgaver er det vigtigt at være effektiv og sikre fremgang. Teil Advisory har erfaringen med at implementere relevante elementer fra forskellige projektredskaber. Elementer fra Scrum som daglige møder og sprints er klart at anbefale i implementeringen.

Projektstyring

Sætter du får mange skibe i søen? Evaluerer du om dine projekter gav reel værdi? Får du lukket kuldsejlede projekter? Hvis du har mistet overblikket over dine projekter så kan Teil Advisory give dig styringen tilbage. Projektstyring behøver ikke være omfattende. Teil Advisory finder den model der passer til dig og justerer til de aktuelle forhold.

IT værktøjer

Der en konstant stigende mængde af software, der kan hjælpe dig i dagligdagen og gøre dine arbejdsgange mere effektive. Men er de investeringen i tid og penge værd? Få en uvildig vurdering fra Teil Advisory så du finder den rette balance i dit valg af IT-værktøjer og sikrer dig korrekt optimering af processerne.

Stå ikke alene med at optimere dine arbejdsgange.