Økonomi

Økonomistyringen giver dig indsigt så du kan træffe de rigtige beslutninger.

Økonomistyringen sikrer grundlag for at træffe de rigtige ledelsesmæssige beslutninger

Nøgletal/KPI

Styrer du i den rigtige retning og tager du de rigtige beslutninger i god tid? Det giver ofte god mening at opstille og følge bestemte nøgletal. Det giver dig en early-warning så du kan handle i god tid. Teil Advisory kan optimere din økonomistyring med nøgletal og KPI’er (Key Performance Indicators), og kan assistere dig med at gøre dem operationelle.

Cashflow

Selv de mest velfungerende og overskudsgivende virksomheder kan gå konkurs pga. dårligt cashflow. De fleste virksomhedsledere har fokus på dækningsbidrag og daglig drift, men overser ofte pengestrømmene og de forskydninger driften skaber. Lad Teil Advisory hjælpe dig med dit cashflow så du kommer i banken inden kassekreditten er overskredet.

Budget, regnskab

Regnskab og budget er for mange en tung proces og vil hellere have fokus på den presserende daglige drift. Uanset hvilken branche eller situation du er i skal du bruge tiden rigtigt herpå. Det er nemlig her du får indblik i om du er på rette vej, kan optimere din forretning eller på vej ned i en blindgyde. Teil Advisory bistår dig i begge processer og især budgetlægning og – opfølgning skal gøres operationelle.

Kalkulationer/excel

En gennemgang af dine tal kan give dig vigtig indsigt. Bruger du dine ressourcer korrekt, er din prissætning korrekt, bruger du for meget på kontorartikler? Send dine tal til Teil Advisory og få en ekspertvurdering retur.

Jesper bidrog med sine stærke analytiske evner til en udvikling og optimering af hele virksomheden på tværs af afdelinger

Søren Kristensen, Athenas

Stå ikke alene med at sikre en optimal økonomistyring med nøgletal og KPI’er.

Tip til SMV’er: 5 fordele ved at lave et budget + en hurtig guide

Hvorfor laver ejerledere med under 10 ansatte sjældent et budget? Virksomheder med under 10 ansatte prioriterer sjældent at lave budget, og jo færre ansatte des mindre sandsynlighed for at der laves et. Det er på trods af, at der er mange fordele ved lave et budget. Man tror ofte fejlagtigt at den manglende budgetlægning skyldes…